sexualupplysare och bokälskare

julafton

Publicerad 2009-12-24 21:40:56 i min vardag,

Nästa julafton kommer jag inte vara i Sverige, eller det närmaste sthlm jag kan tänka mig är Smygehuk, sen vart jag hamnar och hur länge jag blir borta det får jag se då! Det är iaf bestämt nu.
Efter ett cpjobbigt långpass kom jag hem till la familia, julmys och massa massa mat. Vi diskuterade bland annat politik och det kommande valet vid måltiden och sen gick vi över till julklappsöppningen och Paradisasken! - typ vår familj i ett rött nötskal!

Massa fina, kärleksfulla, praktiska och överdrivet sexiga julkappar senare och nu sitter jag med julsnöre kring huvudet som Pochontas och med en stor flodhäst i famnen, jag är så kär! Han heter Hippo och får funka som S-substitut :) dom är faktiskt lite lika...

Nu ska jag bädda ner mig på soffan, äta upp de sista goda chokladbitarna och se "Ogifta par - en film som skiljer sig" med familjen!

God jul!//er caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela