sexualupplysare och bokälskare

kunglig kärlek!

Publicerad 2009-02-24 22:27:24 i Sex osv.,

Ja och äntligen! Äntligen får sötaste lilla Daniel bli en offentlig person och stå brevid Victoria, när han vill, hur han vill och vart han vill. Äntligen får han och Kronprinsessan vara tillsammans, så kravlöst nu ett kungapar kan ha det.... Någon mer än jag som sett deras video där kungen berättar om förlovningen. Om man bortser från att alla nästan läst helt utantill och lät väldigt stela, så var det löjligt gulligt. Victorias leende och glädjen i hennes ögon, oj oj, vem smälter inte?!

Jag blir helt ärligt löjligt lycklig över att deras förlovning äntligen tilllkännagavs,och att dom slipper hyschhyscha hela tiden med sina känslor. Kärlek är något underbart och vackert, är man kär och lycklig ska man ta mig fan ha rättigheten att skrika ut det inför hela världen!<3ps. även om jag är emot monarki, så är paret löjligt lyckliga. Och dessutom sa alltid min Farmor att jag är väldigt lik vår Kronprinsessa! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Emma Damm

Publicerad 2009-02-24 22:42:42

Tack så jättemycket! Ja den var jättegod! :-)

Postat av: ellen

Publicerad 2009-02-25 12:36:30

Kronprinsessan och hennes fästman är så fina tillsammans. Hon är så vacker och för sig som en riktig drottning av börd. vi ses på söndag :-)//ellen.

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-02-25 16:50:35

Inte bara farmor tyckte ju det, typ främande tanter på t-banan tycker ju oxå att du är lik Victoria, väldigt märkligt men ganska trevligt! =)Postat av: Ida

Publicerad 2009-02-25 21:48:50

Haha jag såg också när kungen och drottnignen läste typ innantill, men det var ändå fina ord=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela