söndag.

Äntligen hemma hos mamma, och tillgång till internet. Hela förmiddagen har gått åt till att fixa en massa i lägenheten. Vi är nästan helt klara med att tömma vardagsrummet, sen ska han och vickepicke börja måla så fort som möjligt! Vickepicke, om du läser detta - köttfärssås och spagetti till middag på tisdag?! :)
Jag vet faktiskt inte hur jävla mycket skit som jag äger, men idag var det fem stora ångesttunga kartonger som skulle ner till förrådet, som iofs inte har något lås på sig. Men hur stor är oddsen för att någon bryter sig in i det lilla förrådet just idag? Sker det så får det ske! Jag och älsklingen har varit så superduktiga hela helgen, bara kirrat en massa tråkiga saker men som ändå måste bli gjort, så snart snart är vi klara med allt tråk och snart är hela lägenheten underbar!

Ikväll ska vi ha lite familjemiddag och vi ska fira syster lite i efterskott. En riktigt bra slutkläm på helgen med andra ord :) massa god mat, la familia och marängswisch till efterrätt, perfekt eller vad?!

puss puss//en lycklig caro<3