New York!!

Jag har ju glömt berätta, vi har bokat resan!! 13 juni är det vi som lämnar lilla landet lagom och intar Staterna! Ja, den 13 juni åker vi till Stora Äpplet, Sex and the Citys hemstad - New York! Woho!! Om ca 4 månader åker vi! Så nu är det jag som ska börja spara på riktigt för jävlar i min lilla låda vad jag ska shoppa på plats! Åhh, jag är så lycklig!! Det är jag, älskling, hans mamma och lillebror som åker! Vi åker den 13 och återkommer dagen innan midsommarafton den 18, och jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska vägen! Åh, måste börja planera, allt jag ska shoppa, allt vi ska se och allt vi ska göra! Jag ska shoppa så mycket att min budget går bakåt tre år, eller kanske inte så mycket. Men jag ska verkligen se så mycket, och besöka så mycket olika platser tillsammans med älsk och familj! Åh, vad jag är lycklig!! Jag ska klunka så mycket Starbucks, gama massa cupcakes, bära så mycket kassar att axlarna går ur led och gå tills fötterna blöder!  Can´t wait! ;)





Nu ska vi snart äta indonesisk gryta med världens finaste och godaste förrätt bestående av toast med någon god gegga på! Sen mumsig efterrätt! Vilken helkväll det här kommer bli! Nu ska jag mysa med tjejerna<3 :)

puss puss//en superduperlycklig caro<3
2 kommentarer
Sophia

Och shoppa till din kära, kära syster! SÅKLART!

Underkläder, smink i massor, snygga toppar/t-shirts har jag hört att det ska finnas.. och jeans såklart!!! Jag kommer med en lista!

Daniela

Jag är skit dålig på att förklara vad filmer handlar om, men det handlar typ om några som pluggar till obduktionsläkare(rätta mig) tror det heter så.. de som tar hand om lik och sånt skit. Sen börjar det hända sjuka grejer med ett lik och så.. den är jävligt ovanlig faktiskt. Värd att se! =) Igår jobbade jag, idag ska jag på fest och i morgon jobbar jag med.. helt slut denna helg. Vad har du själv för dig i helgen? Puss