saturday waits...

Så underbart att äntligen vara ledig! Har jobbat hela veckan lång, kommit hem, myst med älsklingen, somnat och så börjar dagen om igen. Men nu är det helg och det innebär ledighet! Imorrse var det älsklingensn tur att gå till jobbet, fast jag var ändå sympativaken med honom och gjorde smörgåsar, sen när han gått bäddade jag ner mig igen och nöjesläste, vet inte hur länge sen jag tog mig tiden att läsa, konstigt med tanke på vilken nörd jag är!
Därefter gick jag till grovsoporna några vändor med så mycket jag orkar bära, fortsatte tills mina ömma muskulösa armar sa stopp, så jag räknar stenhårt med att tjejerna hjälper till och slänger lite skit imorrn :)

Hela dagen har jag lyssnat på Håkans senaste skiva på hög volym, drömt mig tillbaka till i somras, jennie var hemma och livet var helt opårverkligen och perfekt på något vis. Underbara minnen och jag saknar dig<3
Nu sitter jag hemma hos min syster, lyckades släpa hit allt bröd - 4 supertunga påsar, så jag är lite stolt över mig själv. Samtidigt som jag gör en god gärning, fick jag ut lite skit från lägenheten - perfekt!

Ikväll är det utgång som gäller, tror det blir huset! Känns som det var länge sen jag var ute, och jag känner mig sugen på en liten lullig kväll, får se vart det landar! ;)

puss puss//en lycklig caro<3
#1 - Lina

hoppas du får en rolig kväll!