sexualupplysare och bokälskare

80-talet kom och gick

Publicerad 2009-07-05 20:39:25 i party-larty,

Ja ni, man vet att festen var blöt om man fortfarande är fuktig dagen efter - ett gammalt Caro-ordspråk. Och herre gud i min lilla låda vilket partaj det blev, dock måste det erkännas ett förfesten var roligare än själva festen, men det är sånt som händer ibland :) Förfesten var superrolig, sen världens längsta bussresa dit, lite häng där och sen världens längsta resa hemåt - ungefär kvällen i ett nötskal! Men såhär kan man i form av bilder sammanfatta den lyckade delen av kvällen:


Till det hade jag även cerisea leggins och rosa paljettväska ;)


Halva min outfit!


Världens läckraste leggings!


På bussen under världens längsta bussresa!


Ibland är vi så pass coola att inga andra förstår<3


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2009-07-05 20:45:04

Hey!

Jag är med i en sommartävling där man kan vinna en dator. Det hade varit jättesnällt och gulligt av dig om du hade kunnat klicka dig in och rösta här:

http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

(klicka på den rosa snäckan till höger om bilden, det tar bara en sekund)Jag ligger just nu efter med en del röster, men jag ska kämpa mig upp i toppen – förhoppningsvis med hjälp av dig! ^^ Skicka gärna en kommentar tillbaka, så att jag kan tacka…Kram//Hanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela