Använd kondom - tänk på klamydia!!

Visst, det är sommar - varmt härligt och alla människor blir gladare och kåtare. Men måste nästintill alla bli korkade nickon för det? Enligt mig kan man sätta på han, hon eller båda hur mycket man vill, men på ett villkor - skydda dig!
Hur svårt kan det egentligen vara att pausa högst 30sek, dra på en kondom och sen tokköra tills solen går upp? Man har det skönt, sexigt och man slipper oroa sig för graviditeter och otäcka könssjukdomar! Kan det ens vara lättare att ha njutningsfullt sex än att använda en liten kondom?! ;)

Sommaren har blivit så att säga klamydians högtid, då människor har mer sex, fler sexpartner och struntar i att skydda sig. Och saken är den att klamydia är inte bara något man får och sen försvinner det, nej det kan få värre konsekvenser än så längre fram i livet. Hos kvinnor kan obehandlad klamydia leda till ägglederinflammation och bitestikelinflammation hos män. Som i sin tur kan leda till sterilitet och utomkvedshavandeskap (graviditeten sitter inte där den ska)!
- och varför är då just klamydia farlig? Jo, just för att den inte märks, 50% av alla män får inte symptom och 70% av alla kvinnor får inte symptom - vilket innebär att de flesta drar slutsatsen "att finns det inget som stör, så har jag säkert inget"!

Kan det finnas någon värre avslutning på ett härligt sommarlov än att tvingas springa fram och tillbaka till ungdomsmottagningen?! Så för guds skull - kör på och sexa loss om du hittar någon/några du gillar, men använd kondom! ;)

puss puss//en lycklig caro<3
#1 - Amanda

sv: hejdu! jag ska till rimini som ligger på väst-/öst-(?!)kusten. vet du var san marino, ett av världens minsta länder, ligger? rimini ligger typ 20 min därifrån.

det är en pytteliten stad med otroligt mkt turister! kanske låter tråkigt, men jag älskar den verkligen för det är så mkt liv o rörelse i den, så himla härlig kultur o människor och de milslånga stränderna är den KÄND för! åk dit :D