sexualupplysare och bokälskare

Jag blir galen!

Publicerad 2009-07-19 21:42:28 i min vardag,

Jag blir snart fullkomligt galen! Jag sitter och kollar resor till i princip vart som helst och när som helst med älsklingen. Och det finns ingenting!! Och jag blir galen! Jag vill bara slänga min dator i vägen och skrika! Jag har semester, och jag tänker inte tillbringa tre veckor hemma i lägenheten, jag kommer bli galen! Jag vill bort från Sverige och jag vill åka på en underbar liten kärlekssemester med älsklingen!! Jag vill bara komma till ett fint hotell, något med pool och gärna nära till havet. Fint väder och varmt. God mat och timmar spenderandes i sängen och ha massa underbart sex! Är det för mycket begärt?!puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-07-19 22:25:34

Kolla på detur.se. De har resor till Turkiet och nått mer land tror jag.. Det ser lite skumt och hemsnickrat ut, men vi åkte med dem och det funkad.

Kolla till Bulgarien eller Tunisien oxå, där är det billigt. =)Men fritidsresor och såna har resor till Turkeit för 3200kr/person. Det är ju okej..

Postat av: annelie

Publicerad 2009-07-19 22:41:26

Jag kan tänka mig det, då vet jag haha:) Tyckte den verkade bra när jag läste på baksidan! Tycker om att läsa dem lite sorgligare/hemskare böckerna, man blir mer känslomässigt insatt! =) Pussar

Postat av: em

Publicerad 2009-07-20 00:04:22

hahahah lyxpannkaka! det vore ju något ;) men ja tkr vi kör på ngt ännu mer lyxigt här imorgon mumma! :p

åååh vill också utomlaaaaaaaands>!!!!!!!!! igen.. hahahahah vill inte vara här i pissverige!

Postat av: [SOFIA - FOTO & DESIGN]

Publicerad 2009-07-20 16:49:59

Sv: Tack så jättemycket :D

Kram, Sofia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela