sexualupplysare och bokälskare

Panik/firning!

Publicerad 2009-07-08 21:07:29 i min vardag,

Jag stressar hem från jobbet, vattnar blommorna hos mamma och sen kastade jag mig på en tub hem till sanna. Packar upp vår fina gigantiska 14bitars-stora som jag tagit med från jobbet - för att fira! Vi sätter oss framför datorn, tar fram alla sidor som behövs, fyller i och klickar för glatta livet. Tårtan står framme och är fin, ena bokningen genomförs -och sen... PANIK!!

Status  - Vi har bokat hotellet, och nu vägrar phucking-jävla-kuk-anal-Ryanair fungera! Vi Kanske har en bokning klar, men detta går inte att se då sidan "är lite ur funktion för tillfället, men vänta 10sek..."! Aaah jag blir galen!

Nej, nu går vi ut och gungar, pratar om livet och försöker lugna ner oss lite. Just nu är humornivån mitt i allt det hysteriska väldigt låg: "Vi kan ju alltid köpa lite LSD, då tar vi ju en tripp" - sanna

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-07-08 21:10:12

Fasen va sur man blir när sånt händer, hoppas det fixar sig för er:)

Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

Publicerad 2009-07-09 16:45:12

haha så du kallar också tunnelbana för "tub" tycker det är så gulligt =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela