sexualupplysare och bokälskare

Utomhussex!

Publicerad 2009-07-07 19:40:47 i Sex osv.,

Nu när temperaturen stigit, kläderna blir färre och människor blir rent allmänt snyggare och kåtare - visst känns utomhussex som en riktigt bra och lockande idé? ;)
Mitt bästa tips till er som har planer gällande sex utomhus med din älskling - se till så att ni inte blir upptäckta! Visst att det kan vara en del av själva spänningen i utomhussexet, men kom även ihåg att Farbor Blå inte direkt uppskattar det. Själva utomhussexet är inte olagligt i sig, men däremot om ni skulle bli upptäckta så kan ni åka dit för någon form av sexuellt ofredande! En enklare förklaring, ert sex i skogen jämställs på ungefär samma nivå som om en gammal gubbe blir påkommen med att blotta sig eller masturbera framför människor!

Så fånga dagen, njut av kåtheten och av din älskling - ha hur mycket utomhussex som ni föredrar, så länge ni inte blir upptäckta! ;)ps. och om du har planer på att ha utomhussex med en främling - använd kondom!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-07-07 20:04:16

Kåthet??! BLÄCON vilket äckligt ord!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela