sexualupplysare och bokälskare

Kärleksbrev

Publicerad 2009-06-22 20:24:56 i Sex osv.,

Nej, det är inte lika gammeldags och förlegat som man kanske tror först. Snarare tvärtom! Nu när vi lever i detta ultramoderna samhället, och varenda människa kan nås på minst 7 olika sätt dygnet runt, man är med andra ord alltid fullkomligt tillgänglig för allt och alla - hur kärleksfullt är det inte då på en skala att ta några steg tillbaka och göra det som funkade utan problem under flera hundra år - kärleksbrev!
Att helt och fullkomligt töma sitt hjärta, hjärna, kön, längtan och kärlek på ett och samma papper, för att sen skicka det till någon man tycker om och älskar! Kan det bli annat än lyckat?!

Kan erkänna att i början av min och älsklingens relation skrev jag ett kärleksbrev varje gång vi inte skulle ses på ett tag, han åkte till Kanariöarna, eller så var det jag som åkte iväg någonstans - och varje gång kändes det så mycket lättare att åka iväg honom efter att jag lämnat några a4 med tankar, känslor och kärlek på! Dessutom är det en underbar känsla att veta om att personen som mottar brevet känner likadant, och blir lika varm i hjärtat och kroppen av att läsa det, som du själv blev när du skrev det :)

Så nästa gång du ska vara romantisk - skit i msn, sms, facebook, hotmail, myspace och alla andra tusen kommunikationsmöjligheter vi har. Skriv istället ett vanligt brev och skicka, ge face to face eller smyg ner det i din älsklings väska. Lovar att det kommer uppskattas till tusen!<3ps. går även göra en sexigare version av kärleksbrevet genom att slänga in lite meningar om vad du vill göra med din älskling, en het fantasi du har, eller något annat sexigt! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela