Par-träna!

Hur många känner inte igen sig i denna typ av relation?! Man känner att man vill träna, har energi och lusten, men ändå kommer man inte iväg till gymmet eller ut på en joggingrunda. Istället blir det att man kväll efter kväll bäddar ner sig med en film, lite godis och degar ner sig rejält. Visst är det supermysigt och helt underbart, men frågan är hur bra ens kropp mår utav det?! Lösningen på detta - ta med din älskling och träna tillsammans!
Samtidigt som ni båda känner er duktiga och hurtiga, får ni tillfälle att peppa och stötta varandra! Så under tiden ni tränar, får mer energi och får igång kroppen, så kan ni umgås med varandra och ha kul. Ni blir varandras stöttepelare och får en möjlighet att lära känna varandra på ytterligare fler sätt!
Dessutom borde ju parträning innebära dubbel dos av endorfiner?! Först en massa härliga endorfiner från träningen, sen en dubbel dos då man umgås med sin älskling som gör att man mår bra - dubbel dos av endorfiner! ;)


ps. sen är det ju inte helt oundvikligt att ett riktigt svettigt träningspass garanterat funkar som ett bra förspel. Man är varm och uppvärmd i kroppen, flåset är på g och man är sådär rosig om kinderna! Så varför inte fortsätta motionen tillsammans ytterligare ett steg när man ändå är igång?!

puss puss//en lycklig caro<3