sexualupplysare och bokälskare

desperata hemmafruars nöjen!

Publicerad 2009-03-31 20:31:25 i min vardag,

Jag och Sanna har precis kommit hem från en helkväll, planen var från början att vi skulle simma var km, men vi åkte istället ut till Rusta och införkaffades oss varsina par stavar!! Riktiga gångstavar, hur häftigt är inte det på en skala?! ;) Sen tog vi oss en liten sväng förbi Ikea där vi vandrade omkring och plockade lite smått och gått, egentligen skulle vi kikat på ett skåp till Sanna, men det slutade med att jag köpte 6 svarta porslinsskålar, ett storpack med vanliljus, ett storpack med skogsbärsljus, ett stort vanlijljus och 4 3-packsförpackningar med bilar! :) Riktigt bra fynd!

Det är väll ungefär sådana saker som denna vi brukar roa oss med, förutom när vi inte super på krogen eller pratar sex jämt och ständigt! ;) Alldeles strax kommer en sammanställd lista på saker du inte bör säga i sängen... ;)puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sanna

Publicerad 2009-03-31 21:59:40

Caro, tack för en supertrevlig kväll!! Och tack för all sms-coachning! ÄLSKAR DEJ!!!!

Puss å gonatt!<3<3<3<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela