desperate housewife!

Kom precis hem från mamma, och snart är älsklingen hemma, längtar så efter min lilla älskling! Men under tiden han är borta tänkte jag leka Bree och snabbfixa exakt så mycket jag hinner och orkar här hemma. Samtidigt utan att ge ifrån mig överdriet mycket ljud då klockan är över tio. Vet inte riktigt hur det ska gå till, men det får gå. Disk som behövs diskas och plockas, tusen småsaker som behövs läggas på rätt plats och en massa annat småplock som behövs göras. För visst finns det inget bättre än att komma hem till ett rent och snyggt hem?! Utan en massa flyttkartonger överallt, saker som är i vägen och tusen o tusen saker som måste kirras! Nej, nu är det jag som blir Bree för en liten stund!



puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
BJERNHAGEN - are you ready to rock?

Jaha det är så! Tänkte att det var tvärtom, att de stod för att det ska vara skillnader ;) haha. Men sjukt bra att det står för det! Och går ut med så att alla kan se! Det där ämnet kan ju hamna i lite skymundan.. inte ofta man ser skillnad i alla fall.



Åh thanks a lot! :) :D

Ida

Det vore även skönt att ha en pojkvän som gillade att städa, eller iaf om han visste hur en dammsugare såg ut;) Då kanske tom jag skulle kunna bli överraskad nån gång när jag kommer hem till honom=)



Pusss