Erotikmässan!

Nu till veckan, eller snarare imorrn så börjar en av årets roligaste och sexigaste evenemang i Stockholm - Erotikmässan 2009. Så befinner du dig i Stockholm under denna vecka, sugen på lite erotisk stämning, nya leksaker till sovrummet eller bara vill få lite inspiration till sexlivet - så är det här perfekt för dig!
Det är på Gamla Tryckeriet i Alvik, från onsdagen den 25 mars - till 28 mars. Nu på torsdag är det även Ladies Night, vilket innebär att fram till klockan 22 får bara tjejer komma in och det kommer bli tävlingar och flera manliga strippor! ;) Sen efter 22 är självklart pojkarna välkomna och då kommer även en del kvinnliga strippor fram!

Så ta med din bästa tjejkompisar, pojkvän/flickvän eller varför inte syrran på en riktig rolig kväll! Allt från piercinstudios, till senaste nyheterna bland sexleksaker och flera hundratals porrfilmer och porriga underkläder! Allt och lite till som kan komma till användning i sängkammaren, som lite inspiration eller om du bara får lust att vidga dina sexuella vyer! ;)puss puss//en lycklig caro<3
#1 - Sofia

Mmm sexiiie ;D haha skojja! (: