like a baked potatoe!

Gårdagen var rolig, just nu känns det som att den var lite för rolig! Det började redan här hemma med lite malibu i teet, tåls att provas för det var inte helt fel ;) Sen blev det massa massa förning, skrikallsång och dans i soffan hos Sanna! Några bilcoctails och så var vi på väg, ännu mer skrikallsång och livet var sådär roligt som man bara längtar efter en död tisdag. Vi kom fram, gick före hela kön (Mohahahaha) och sen var vi inne. Och resten är liksom historia. Kvällen blev sjukt lyckad, önskar bara att jag fått den där gööörsnygga klockan en snubbe hade, men han ville ha Emly i byte, så det blev tyvärr inget... Natten avslutades med att vi trängde oss före igen på donken och jag åt pommes för första gången på månader, och jag har för mig att det var gott. Men vi åt sittandes och lutandes mot ett betongblock, cola som spilldes och Sanna som snodde hela brickan! Därefter kom Marko och jag fick skjuts fram till dörren :)

Lyckat,lyckat,lyckat! Nu ligger jag här död, SATC the movie är på och jag ska kolla igenom gårdagens bilder!

puss puss//en lycklig caro<3
4 kommentarer
josefin

sv. ja, samma här, vill typ åka dit och bara nita alla som är på henne, speciellt våldtäktsmannen och de katoliker som är förblindade av sin tro att de inte ser allvaret.

Daniela

tack så mycket gumman :D aahh visst sörru.. skönt att kunna gå in själv.. Pussar

Cecilia

Hehe kul att du hade en bra kväll.. Kan säga att jag är jäkligt död jag med idag. Var fortfarande full vid 9 imorse. Storebrors drinkar och 30 shots gör sitt. Kan väl nämna att de sista 15 st blev jag ihälld..

Ida

Malibu i te har jag aldrig hört talas om, haha! Kanske är värt att prova?;)