sexualupplysare och bokälskare

Mitt nummer av Veckorevyn!

Publicerad 2009-03-04 19:26:14 i Sex osv.,

Nu sitter jag här hemma hos mor, med ett sprillans nytt nummer av Veckorevyn. Men det är något extra speciellt med detta - jag är ju med! Artikeln jag är med i nämns tom på framsidan! Så bläddra fram till sidan 36, för där har ni lilla mig, leendes som en femåring och viker ut mitt sexliv och mina tankar om sex! ;) Om man bortser från att jag delar bild med en annat tjej och att mina naglar ser förfärliga ut, så avgudar jag hela mig och artikeln!
Tänkte gå lite mer ingående senare på vad texten handlar om och vad jag anser om de olika frågorna som togs upp, samt gärna höra lite från er därute om vad ni anser i massa viktiga frågor!

Men fram tills dess, läs artikeln, njut av den underbara klänningen jag har på mig, skratta åt mitt femårsleende och ta in resten av infon från artikeln! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-03-04 19:58:22

Ja, jag har läst det och ja, det var fint! Inte min smak men.. ja.. OCh sjukt fin bild! Du ser gullig ut, synd att du inte fick klänningen! Men varför GULA leggings??! =)Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela