sexualupplysare och bokälskare

no-sexual-agreement?!

Publicerad 2009-03-19 21:55:23 i Sex osv.,

Hörde en väldigt spännande diskussion på radion idag, som handlade om exakt hur mycket cheferna får lägga sig i sina anställdas relationer och vilka gränser som får dras. Och om det är okej att ha en no-sexual-agreement? Det hela innebär att ingen form av relation, varken kärleksfull eller sexuell får finnas bland de anställda på ett företag. Jag tycker det känns mest överdrivet och tråkigt, och en aning konstigt. Jag kan förstå att ett gift par kanske inte ska arbeta på samma kontor, vi har ju alla sett hur bra det går för Tom och Lynette i DH! ;) Men utöver det, lite oskyldigt flörtande eller sex har väl aldrig skadat? Så länge det inte går ut över arbetsuppgifterna ser jag inget fel med det hela.  
Det är väll ganska uppenbart att en arbetsplats lätt blir en plats där kärlek kan börjas, man ses flera flera timmar om dagen, minst fem dagar i veckan under en väldigt lång tid - finns ju hur många möjligheter som helst för kärlek och sex! Tror snarare att det skulle bli tråkigt om man skulle totalförbjuda allt sånt, inget flörtande på julfesten, inga som smusslar och smyger omkring, inga som har sex på chefens kontor efter kontorstid, inga som raggar upp någon och inga kärleksmail. Nej, jag tror snarare att lite flörtande och sex kan göra både jobbet och arbetsplatsen mer intressant! Så mer sex och kärlek på jobbet! ;)puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela