Pom Pom Parlour!

När jag var med Owe i stan i fredags så var måstet nr 1 att visa henne min favvobutik - Pom Pom Parlour! För er som inte varit där, då har ni verkligen missat något. Det är min älsklingsbutik och varje gång jag kliver in där så känner ag mig lugn, rusig, småkåt och lycklig på en och samma gång. Det är som en riktig godisbutik - fast för vuxna! ;) Ni kan ju gissa vilka som äger den, Katerina Janouch och hennes man Robert, och ja, det är en av mina stora drömmar att en dag få stå där som expedit! Butiken är som tagen ur mina tanker om hur jag föreställer mig en riktigt bra sexbutik, den har allt! Underkläder, filmer, hjälpmedel av alla dess slag, sexiga och roliga saker, vackra ting och tusen saker till! Dessutom så får dom hela tiden in nya saker, så varje gång jag är i stan så måste jag förbi och kika på allt nytt!
Jag och syster var ju med på invigningen av den, och det var ren förälskelse från första sekunden. Syster var lite lätt nervös, men jag gick bara runt och njöt. Dess utbud, det finns inte i någon annan butik i detta land. Och det bästa av allt, personalen - är det något jag hatar så är det nervösa och generade expediter i sexbutiker, vad har dom där att göra? Maria heter hon som jag gillar mest på Pom pom, prata med henne - hon kan allt och är väldigt trevlig! ;)

Så har ni vägarna förbi Stockholm, eller om ni bor här i stan och ändå inte varit där - bege er till PUB-huset och deras tredje våning. Lite som Alice i Underlandet, fast med sextema! ;)



ps. glöm inte att spana in deras underbart söta servis!! Och deras sortiment av piskor! ;) Två måsten!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer