varför titel-hetsa?!

Jag har tänkt på en sak de senaste dagarna, och jag vet inte om det bara är jag som lagt märke till det eller om det finns fler som delar min uppfattning - men tänk dig följande situation, din kompis har hittat ett ragg på krogen, och det håller i sig längre än till dagen efter. De börjas ses och bland de första frågorna du ställer till henne är - "Vad är ni nu då/vad kallar ni er?"
Och frågan jag vill ha svar på är - när blev titeln så viktig? Jag kan förstå om fem år gått och man fortfarande inte definerar sig som något mer än "du vet, vi ses lite då och då, sover/äter/har sex, får se vad som händer..." men efter några veckor/månader så borde det inte finnas någon garanti på titel. Och varför hetsar vi ens efter titlarna? Det är ju inte så att en relation blir starkare, sexigare, roligare eller mer kärleksfull bara för att man går från blaha till pojkvän/flickvän? Så varför hetsa inför det? Så länge det känns bra, båda är glada och trivs i relationen så spelar väll titeln ingen roll?

Vad tycker ni, spelar ens titel verkligen någon stor roll?

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Naddi

Det beror väl helt på. Att man definierar sig och sin partner som ett par, så är det ju andra "regler" som gäller liksom =)

Annars är man väl mer "friends with benefits". Är man "ihop" så har man väl mer ensamrätt? ;P