ännu mera bröst!

Vill även tillägga en liten sak att tänka till om tjejer emellan, som varenda en borde ta till sig och tänka lite extra på - bara för att man råkar inneha en bröstkupa större än B, så ger det ingen förtur till att gnälla!
Jag som inte har C eller över har under mina dagar fått ta emot den ena kommentaren efter den andra om att jag har just mindre bröst, och hur jäkla glad jag ska vara över det! Tack, jag är jävligt glad och äckligt stolt över mina!

- Men det ger liksom ingen rätt till att klanka ner på dom som inte har stora bröst, och inbilla er inte att bara för att A/B-kupor inte får ryggskador och dylikt, att vi automatiskt är klockrent stolta över brösten! Vilket i samma veva inte ger småbröstade människor att skryta med att deras bröst minsann inte hänger och slänger som andras bröst kan göra!

Vad jag vill få fram är detta: Uppskatta, älska, dyrka och inse att dina bröst är jäkligt snygga!  Var heller inte blyg för att ge dina vänner komplimanger för deras, alla har inte tiptopp relation till sina bröst, ännu! ;)


Phucking fabolous!<3

1 kommentar
patrik

du är snygg!