apropå berlinmurens fall.

Så hade jag en egen murrivning igår kväll. Man kan säga att jag hade ett stort frosseri i mitt eget elände och jag verkligen drog i alla trådar för att det skulle bli så sorgligt som möjligt. En av världens bästa låtar med en text som krossar mitt hjärta gång på gång spelades i bakgrunden, till detta så kikade jag igenom gamla bilder, brev, texter och massa annat + att jag verkligen grävde djupt i hjärtat och lyssnade på varenda liten ledsen känsla jag har i kroppen.

Allt har bara gått så fort, snart har tre månader passerat, jag letar ny inneboende och jag vet inte om mina känslor hänger med, eller så är det jag själv som inte hänger med mina känslor. Tårar rann och kramade om hjärtat ordentligt, en upplevelse som skett till det antal att jag kan räkna på min ena hand sen uppbrottet.


Idag mår jag bättre och kan se på gårdagens händelse ur ett annat perspektiv, och jag har fastställt nästan alla känslor som flyger omkring i kroppen. Jag skiter i kärleken och jag struntar i förhållande. Det jag saknar allra mest är en vän, min vän, min fina bästis<3
0 kommentarer