trevlig avslutning

Har spenderat kvällen med en kär gammal vän, världens roligaste film Juno och en stor kopp fruktte. Vi har pratat gamla minnen, musik, lite politik samt rett ut en massa frågetecken ur Harry Potters magiska värld! Konstigt där hur länge man egentligen kan ha känt en människa, och ändå ständigt lära sig massa nya saker om varandra.

Och Naddi, btw - Jaaa!! Vi har helt phucking rätt när det kommer till treans bok och hela den där sekvensen med tidvändaren - det är inte logiskt och det spricker helt och hållet! Vi har en till på vår sida, och jag har fått en väldigt stor och omfattande till förklaring till hur det spricker på många olika sätt. Det var när han började prata om att universum skulle spränga som jag avbröt diskussionen! Men det väsentliga - vi har rätt! Det är inte hållbart!! :D
1 kommentar
Naddi

Alltså, Jag diskuterade det hela med en tjej i min klass också, och vi kom fram till en massa saker! Jag ska försöka presentera det för dig senare, för det blev lite komplicerat! Men den tredje boken är lite jobbig på den fronten!

PUSS