chokladkoppen

Dagens tips är inget mindre än kanske stockholms bästa café, Chokladkoppen! Ja, 60 i mitt hjärta, men det är något extra speciellt med ett café där dom har menyer, och man får notan till bordet, sådär härligt mysigt. Chokladkoppen ligger på stortorget i Gamla Stan, det hänger en regnbågsflagga vid ingången så det är lätt att hitta. Väl inne på chokladkoppen är ett måste är självklart varm choklad och något god kaka till. Vill man ha något mer matigt får man gå till grannen, Kaffekoppen!

Har du som sthlmare aldrig varit där, så är det nästan pinsamt. Det är det ultimata första-dejten-caféet! Perfekt för kalla höstkvällar eller om man bara ha ett mysigt ställe att hänga på. Är du på besök i sthlm, så är det här ett måste att besöka. Om jag inte minns fel så har dom även en massa bra broschyrer från b.la. RFSU samt alltid senaste numret av QX! Så mysigt och man känner sig hemma på direkten!

4 kommentarer
Tina

sv: Ja Essie's nagellack ligger på ca 110 kr/st men jag tycker de är klart värda det priset även om man såklart önskar att de var lite billigare. ;)

Jessicapersika

alltså jag hoppas att du skämtar med mig caro. det är nog det värsta caféet jag vart på i hela mitt liv. så sjukt dålig service. läs min fina recenssion från prideveckan. haha..



http://yakamoto.blogg.se/2009/august/all-the-singleladies.html#comment

Jeanette

Ser jättemysigt ut!



Men jag får alltid någon slags panikartad känsla när jag går förbi nåt sånt där cafe.

Känns som att det knappt finns några platser så måste man tränga sig ihop med någon och känna sig sådär URjobbig. För man kan ju liksom inte bara vända i dörren. Haha.



Jag brukar undvika lite midre cafer och hålla mig till de större.



Kram Jeanette

Ida

I så fall är jag pinsam för jag har aldrig varit där;) Men alltid kul med tips, ska absolut testa cafét nångång när jag är i närheten!