vår grabbkväll

Det var en riktigt lyckad dag och ikväll igår. Kom ut till landet vid fem, då var pappa och brorsan ute i skogen och plockade svamp. Därefter bänkade vi oss framför tvn och kollade fotboll och pratade om en massa viktigt, samt även lite barnvaktsplaner framöver. Vad det gäller fotbollsmatchen, kanske den tredje i mitt liv, så undrar jag bara över en enda liten sak - om någon skadas på plan, vad är då som är så himla viktigt att man måste visa om en och samma händelse minst fyra gånger? Iofs i olika tempon, men man såg ju vad som hände första gången? Den man som nästa gång säger att det är vi kvinnor som tycker om att älta och upprepa... ;)
När matchen var slut lagade vi middag och åt framför körslaget. Kvällen avslutades med en film på fyran om medelåldersmän som fått livskris och måste ut o åka motorcykel, riktigt underhållande!

ps. vad det gäller fotbollsmatchen, valfri person som har en gnutta mer intresse i sporten och har ett passande svar. Lämna gärna en kommentar, för jag är verkligen nyfiken över hur pass spännande en armbåge mot käken egentligen kan vara?!
0 kommentarer