sexualupplysare och bokälskare

visst känns det fint att vara vid liv en dag till?

Publicerad 2009-10-14 22:28:18 i min vardag,

Ikväll är en såndär överjävlig kväll. Man är arg, ledsen, har tusen tårar som man vill ska spruta ut som de gjorde på tecknade serier som barn. Man vill skrika över hur jävla orättvis världen är och ta sönder riktigt dyra saker. En såndär kväll då livet känns fullkomligt hopplöst och komplett målat i grått. Man inbillar sig att man är en liten färgklick i allt det där gråa, men nej, ikväll är man exakt lika jävla grå som resten av världen.
Man har ett huvud som är komplett jävla överfyllt med tankar och man vet inte i vilken ända man ska börja. Liksom man snurrar upp garn på ett garnnystan, vill man göra detsamma med tankarna. Bara länka samman allt och hoppas att allt ordnar sig.

En såndär kväll då man vill gräva ner sig i allt överjävligt, inse att världen inte alltid kan snurra åt det håll man vill och en såndär kväll då det hjälper att  lyssna på Håkan väldigt högt.


Vad skönt att veta, min vän
När du tappar förståndet
Du inser snart igen
Att det inte är första gången
Att det inte är första gången

Hon var väl kärleken
Han var i mitten av en Hurricane

Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?

Hur kan dom tro på evig kärlek
Hur kan dom tro på den nu
Hurricane

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-10-15 09:06:57

Efter regn kommer solsken! Jag finns ju här! =)

Och, man kan inte alltid vara på topp! Inte sant..?Hörs sen! Pussis!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela