civilstånd

Jag sitter och tänker på vad jag ska kalla mig, att jag är dumpad det vet jag ju om. Men det är ju inte direkt ofta man presenterar sig som "Hej Caro, dumpad!", när man träffar nya personer. Då skulle jag ju framstå som direkt efterbliven... Men vet inte heller vad jag ska direkt kalla mig, eller säga. Följande alternativ finns det ju inom civilstatus som jag kan välja mellan:

Singel - Ja, kanske det mest lämpliga. Men det låter så jäkla hurtigt och party! Som att man är ute på krogen varje natt och plockar hem ragg efter ragg. Eller så blir det motsatsen, desperat och ensam...

Självbo - Njaa, det är nog inte riktigt jag. En sådan person som själv valt att bo själv, just för att man vill bo själv. Låter ju hur kul och socialt som helst! Woho, party! Eller inte...

Öppen för förslag -  Mja, låter sådär lagom porrigt och lagom trevligt. Om man står på krogen kvart i tre... Annars låter det mest despo, för har man väl öppnat sig, så vet ju ändå alla att man är öppen!

Exsambo - Mm, låter ganska trevligt ändå. Som att jag varit en ansvarig person och levt länge med någon annan. Fast vad är jag då nu då, bara en skugga av att jag en gång varit sambo och sen inget mer?

Änka - Där tror jag att jag har något! Låter sådär mystiskt, men ändå så pass känsligt att jag aldrig behöver förklara mig, för vem frågar om ens döda partner? Och är jag på riktigt historieberättar-humör kan jag ju alltid hitta på en vacker krigshistoria, eller att han var med i Läkare utan gränser och fick en pil genom huvudet i Kongo. Mmm, den här titeln tåls nog att tänka lite på! Dessutom om någon snubbe är extra jobbig, kan jag ju alltid liksom hinta om att jag avslutade min mans liv! ;)



ps. någon som har ett bättre förslag, lämna gärna en kommentar! Annars kan jag ju alltid testa att gå därifrån så fort någon nämner civilstånd, eller låtsas svimma!
2 kommentarer
Anonym

Vad är det för fel med bara Caro? :P

Sophia

Eller hur! Caro tycker jag funkar bra!!! =)