sexualupplysare och bokälskare

fråga caro!

Publicerad 2009-09-09 16:56:13 i Sex osv.,

Som jag nämnde tidigare i intimraknings-inlägget lite längre ner på sidan, så finns det nu en nyöppnad Fråge-funktion, nämligen Fråga Caro! Antingen kan ni lämna frågorna bland kommentarerna, men vill ni hellre göra det lite mer privat eller skriva med bakgrundshistoria eller dylikt så finns nu denna mail till er förfogande!
fragacar0@hotmail.com är adressen, och det är en nolla på slutet av caro!

Hit kan ni skicka frågor, kommentarer, kritik, skitsnack eller beröm - vad som helst! Frågorna kan handla om sex, kärlek, relationer, vänskap, känslor, hormoner, tonårsångest, tips, råd - i princip allt som rör ämnena sex, kärlek och kropp! Och jag lovar, ingen fråga är för pinsam, töntig eller konstig. Det krävs ganska mycket för att göra mig generad och besvärad, och tro mig - jag har hört det mesta som skulle få vanliga svennebananer att se i kors av genans! ;)

Så undra, tänk på, formulera och skicka till mig! Jag lovar att jag svarar på allt!

Kommentarer

Postat av: The hills & The City

Publicerad 2009-09-09 22:44:30

Sv: Ja det är dom verkligen=) Visst är erin riktigt söt ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela