sexualupplysare och bokälskare

givande timmar.

Publicerad 2009-09-30 23:48:21 i Sex osv.,

Åh, jag känner mig alltid så lycklig efter min kvällskurs på onsdagskvällarna. Man sitter där tillsammans, alla är där av olika anledningar och med olika kunskapsgrunder - men alla vill lära sig och tycker det är intressant. Åh, det är så stimulerande med sådana föreläsningar när föreläsaren och klassen liksom samspelar, den ena vill lära ut och den andra vill lära sig! Dessutom tas det alltid upp saker som jag vill lära mig, och som jag tycker är intressant! Idag handlade det bland annat om olika sätt att behandla HIV-smittade, först hur det gick till i ett rikt land som Sverige, och sen andra delen handlade om hur det går till i ett fattigt land som Kenya. Riktigt intressant att se hur det går till i olika delar av världen.

Och återigen vill jag bara packa en väska och åka ut i världen för att lära ungdomar om sex, kärlek, hur viktigt det är att skydda sig och rätten till sin egen kropp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela