jag har blivit sexualfrälst!

Har precis kommit hem från min första lektion i HIV, och det var så sjukt bra! Jag är så glad över att jag kom in på kursen, och jäkligt stolt över mig samtidigt. Känner direkt att det här är ett steg i rätt riktigt till att bli sexolog!
Vi hade tre superintressanta föreläsningar, diskussioner och det fanns massa roligt och spännande material som man fick ta med sig hem! Så jag tog exakt en av varje :) Kan knappt vänta tills nästa onsdag, är redan supertaggad på nästa veckas ämne! Åhh vad jag är glad!

Och att jag ska bli sexolog, om jag säger det i andra sammanhang är det lätt att man får lite konstiga blickar, folk blir generade och går därifrån eller så dör samtalet på direkten. Men här, snacka om att det fick igång samtal! Inte en enda konstig blick, snarare en intressant och rolig konversation som följd. Inga höjda ögonbryn här inte! Alla som var med på kursen var ju självklart där av olika anledningar, det fanns folk inom vården, som läste andra vårdskurser, folk som själva hade HIV eller kände någon som har det, och så var det lilla jag! Lite som att man var en familj och alla förstod exakt hur man menar, och jag känner mig sjukt hemma där!

ps. dagens bästa, jag satt brevid en kvinna som jobbade på KI, och hon lovade att kolla upp till nästa gång om det inte fanns någon Sexologikurs på KI som jag kunde få läsa. Jag trodde att det kanske kunde vara en påbyggnadskurs (som alla andra skitkurser är, vilket innebär att jag inte kommer få läsa dom på kanske tre år?!) Men nu skulle hon kolla upp det åt mig!! Woho, jag är sååå glad!!
1 kommentar
Sophia

Du är så gullig! =)

Och du, jag kanske har nån bok du behöver?? Eller, kolla på Haninge Bib. de har massa böcker som handlar om sjukvård och så.



Ring mig inte imorgon!

Puss