jag hatar att vara vuxen!!

FAAAAAAN! Jag hatar att vara vuxen! Det är jämt en jävla massa krångel med allt hela jävla tiden! Jag börjar skolan idag, ska fixa studiemedel, då måste man ha e-legitimation, min egen dator är för liten för det senast jag provade. Tog Sannas dator, men den vägrade samarbeta. Jag hade barn-nordeakort, men jag skaffade ett nytt vuxenkort. Fick till slut nog och fixade e-legitimationen hos banken på mitt nya vuxenkort! För at komma hem och upptäcka att hor-kuk-analsslickande-CSN "har för tillfället lite problem med just e-legitimation och Nordea"!!!! Så nu måste jag beställa blanketter som endast kommer ta en vecka för mig att få hem i brevlådan!! Jag kan inte ens skapa ett konto på csn just för att sidan vägrar att samarbeta med nordea!! Ska jag behöva byta bank bara för att få de pengar jag har rätt till?! Jag blir så jävla anal-arg att jag vill slå sönder något!


Inte nog med det, försöker för femtionde gången att ordna autogiro på min telefonräkning, för att sedan inse att horbanken nordea inte ens skickat med uppgifter om vad jag har för kontonummer eller clearingnummer! Ringer och skriker på mamma som inte heller fattar. Så nu måste jag för tredje gången på ett dygn gå tillbaka till banken!!


Och nej, jag vill inte höra några peppande meningar, hurra-rop för hur kul det är att vara vuxen! Nej, jag är förbannad, hatar världen och jag hatar att jag är tre år för gammal. Jag skulle hellre föredra att gama glass och ora mig över någon löjlig geografiredovisning än att sitta här med analräkningar, pengar som inte kommer komma in på mitt konto förrän typ november och allt annat jävla vuxentjafs!!

1 kommentar
HANNAH

Åh jag vet! Saknar det med!! Min syrra och hennes kille är där nu.. lyllosar!