sexualupplysare och bokälskare

kommunikation.

Publicerad 2009-09-30 13:14:37 i min vardag,

Jag älskar att starta dagen med en promenad, och idag var det perfekt promenadväder med solen som sticker i ögonen och det är sådär kallt i luften men ändå så att man inte fryser, krispigt!
Ska bara klä på mig snabbt och sen åka in till Leopard och mamma för lite kvittoöverlämning sen Göteborg. Måste även komma ihåg att maila Fredrik senare under dagen för böckerna, kära Fredrik lovade nämligen att skicka över de böcker jag ville ha och som hade sålt slut på bokmässan! Så snällt :)

Vad hade vi egentligen gjort utan vara mobiler, de har så stor jäkla roll i varenda människas liv, och visst kan det verka lite sorgligt men det blir bara sorgligt om man värdesätter den typen av kommunikation framför livekontakt! Utöver det så måste nog mobilen vara en av de allra bästa uppfinningarna, och nog att det kan ses som ett stressmoment, men tänk så mycket kärlek man kan förmedla och motta genom den lilla prylen! Så mycket skratt, kärlek, beröm, tårar och minnen som förmedlas<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela