sex i tvättstugan

Jag undrar hur pass vanligt det egentligen är att folk har sex i tvättstugan? Jag kan verkligen se det framför mig hur svennebananpar försöker sätta lite extra krydda på sexlivet och utnyttjar tvättstugan till något helt annat än tvätt och tork! Och varför inte? Det är på allmän plats vilket gör det lite extra spännande, när som helst kan vem som helst dyka upp mitt i erat action!


Mina bästa tips till sex i tvättstugan:

  • Om ni ska smita in på någon annans tid, ta inte Berit 95 på tredje våningen. Gamla tanter dör som duvor om dom ser något chockerande!
  • Utnyttjar ni t.ex bord och andra anläggningar där man vanligtvis har tvätt, så kan det ju vara en shysst grej att torka av när ni är klara. Det är inte alla som uppskattar att få andras lubrikation på findukarna.
  • Har ni låga tvättmaskiner, kör en ställning då killen/tjejen(om det är lebbpar) står och tjejen sitter på tvättmaskinen. Vibrationerna maskinen ger ifrån sig under tvättid kan bli väldigt uppskattat!

Viktigaste av allt, tar du med ett vanligt ragg, dvs ett icke-säkert-knull, använd kondom!

1 kommentar
Sophia

Nej men nu är du elak! Jag har typ alltid varit sådan.. hehe.. Jag minns det i alla fall från Aspudden.. när jag kanske var 9-12 år?

Men det händer inte alltid, och jag skärper mig när jag är bladn folk. Men rodrigo tycker att det är ganska äckligt, eftersom att jag tvingas spotta ut smörgåsen typ i handen, halvtuggad... haha..