sexualupplysare och bokälskare

exalteringsfjärilar i magen

Publicerad 2010-04-01 10:05:31 i min vardag,

Jag kan fortfarande inte fatta det - jag kommer befinna mig i tre hela dagar tillsammans med ett gäng människor som är lika sexintresserade som jag! Ha långa diskussioner, föreläsningar, prata om könssjukdomar, HIV kommer det pratas flitigt om, relationer, vikten i att skydda sig + massa mer!!

- vi kommer bo i dubbelrum och vara borta från fredagen den 16 april och komma hem söndagen 18 april. Och vi ska vara på något ställe som heter Sånga Säby, mamma tyckte det lät som Skåne, men efter en googling insåg vi att det ligger ute på Ekerö!

ps. det lilla minuset var att jag nyss ringde och försökte boka resan, som killen jag pratade med snart kom fram till inte existerade, då jag bor i Stockholm, och ska möta alla vid Cityterminalen! Yeees!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela