sexualupplysare och bokälskare

första gången

Publicerad 2010-04-20 16:57:54 i Sex osv.,

Visst är det något speciellt med första gången? Nu pratar vi inte om att ligga för första första gången, utan första gången man ligger med någon ny människa!

Det är en helt ny kropp att utforska, lära känna, och skapa njutning tillsammans med! Funkar ens gamla moves även på denna person, gillar han det hårt eller mjukt, tycker hon om smekningar eller smisk? - Nu gäller det alltså att helt börja om från noll, testa sig fram, och försöka finna en sexig feeling samtidigt som har roligt och skönt tillsammans!

- det finns nog inget bättre än första gången, och man bara känner en gemensam feeling! Man klickar, njutningarna överlappar varandra och man kan inte få nog! Man vill bara fortsätta och fortsätta, smeka, kyssa, jucka, suga, slicka och aldrig sluta...


ps. kom ihåg, även om det kanske gick lite åt helvete första gången med någon ny - så är inte det ett kvitto på att nästkommande gånger också kommer gå åt helvete! Skratta bort det och kör igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela