sexualupplysare och bokälskare

kvalitetstid med lilla pappa

Publicerad 2010-04-08 21:08:31 i min vardag,

Jag flyttade in i lägenheten 2 januari 2009 - idag, 8 april 2010 var pappa och hämtade byrån som stått i hallen sen dess! Men jag är inte den som klagar, han kan inte hjälpa att han jämt har 78 bollar i luften och två trötta armar att jonglera med...

Sen var planen att ta en "liten vända ner till förrådet" - som slutade med att vi gick igenom kartong för kartong - noga! Väldigt noga!! - vi höll på i över fyra timmar!!
Vi har kikat på foton, läst gamla kärleksbrev mellan Farmor och Farfar, pappa har pratat väldigt mycket Marathon-minnen, han sprang New York Marathon 1984... + att vi slängde ut allt skräp som någon annan jäkel slängt in i förrådet - sen låste vi igen!
   - Låset sattes dit för minst 5 år sen, och lilla pappa har enbart burit den tillhörande nyckeln på sin knippa sen dess...- vi hittade även dessa löjligt snygga kryddburkar från Rörstrand, Farmors gamla! Dock har jag redan gjort en överrenskommelse med pappa att jag ska få ärva dessa dyrgripar efter att han dött :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela