sexualupplysare och bokälskare

orgasmologi

Publicerad 2010-04-22 10:32:12 i Sex osv.,

"Modern neuroforskning utmanar traditionella uppfattningar - Orgasmologi är ett radikalt studium av sexuell njutning och dess neurofysiologiska struktur, ett studium som trots sin viktiga och naturliga roll för den mänskliga varelsen sopas under mattan."

- denna kurs har jag anmält mig och ernst till nu i eftermiddag! Två timmar fullproppade med massa intressant fakta om just orgasmer! Lite av det vi kommer gå igenom är: vad en orgasm är, hur den skapas, anatomi, hjärnans beteende och hur olika sorters sexuell njutning är möjligt!

Åh, jag är så taggad och kommer sitta med anteckningsblocket i högsta hugg! Mr X bara skrattade när jag berättade om kursen, och stämningen blev en aningens rosenröd och fnissig när jag berättade igår för Mr Z om att Ernst också ska med... Hahah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela