sexualupplysare och bokälskare

sexuell matchning

Publicerad 2010-04-29 11:55:05 i Sex osv.,

Ni vet när man ligger med någon för allra första gången, och det känns bara sådär "wow, helvete, jag dör, sluta-för-fan-inte-med-det-du-gör!!"-bra! Utan att man direkt säger så mycket så hittar man på varandras kroppar, man utforskar och letar sig fram i njutningens underbara värld, och den ena rörelsen är bättre än den andra!
- man synkar och det blir bara bättre och bättre för varje minut som går!

Detta är vad jag kallar en sexuell matchning, och detta är något man bara märker och upplever medan man ligger med någon för första gången(oavsett om det är första dejten el 17e), det ska vara under första gången man ligger som man känner matchningen...ps. jag och Mr X är ett bra exempel på sexuell matchning, jag påpeka det häromnatten och vi gjorde töntigt nog en high five på det! Han vet vad han gör den där mannen...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-04-29 17:12:33

Tjena,tjena du caro.

Jag vet inte om du är sugen.Men jag är sugen på att knulla lite.Vad säger du ska vi kunlla lite i helgen eller ta det nästa vecka.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-04-30 05:48:02

Vad händer i valborg i idag fre

Postat av: Maximilianrebecka

Publicerad 2011-07-13 14:08:44

love the web site lots of luck love to see more poems

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela