sexualupplysare och bokälskare

solenergi

Publicerad 2010-04-06 18:37:44 i min vardag,

Livet känns så underbart, rofyllt och jag känner mig pigg! Nästan löjligt hur det kan skifta så fort solens strålar skiner på en, men fortfarande underbart!
Av behandlingen känner jag inte längre av något, jag vet inte om det kan vara att min smärttröskel har höjts - men förutom att en 3cm stor ljusrosa cirkel dyker upp strax under naveln varje gång jag duschat så känner jag nada!

Hade en supermysig dag på jobbet idag, påsklov = lite barn och mycket fröknar! Hela eftermiddagen tillbringade jag tillsammans med en pojke som inte pratar svenska. Han pratade arabiska och franska, var superglad och skrattade - och jag svarade på svenska och spanska och skrattade lika mycket tillbaka! Jag har ingen aning om vad vi egentligen pratade om, men vi hade kul iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela