sexualupplysare och bokälskare

bakis

Publicerad 2010-08-26 12:50:01 i party-larty,

jag som hade som enda förväntning att få hänga med min finaste igår, och så blev det en helkväll med sjukaste innehållet och som pågick fram till bara några timmar sen.
   Så mycket skratt, störda människor och händelser som bara får en tänka: "men vad fan är det som händer?! Jag döööör!!" - vet inte hur många gånger jag skrek det till Dorothea igår! 

Seriöst så skulle nog min kära mor omyndigförklara mig om hon fick veta på hela nattens innehåll, men det var stört, kul och fullkomligt jävla galet!
- så nu ska jag lägga mig och dö för några timmar, klunka vatten, läsa manus och ha seriemaraton. Smack!


ps. Haha, vi hade tom ett kodord iaf något skulle gå snett, så skulle den andra komma kubbandes och rädda! Haha, bäst att vara förberedd när man hänger med 8 franska galningar! SVEEEENSK!!

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2010-08-26 15:12:34

Kul att det blev så lyckat! De roligaste kvällarna brukar oftast bli de spontana, de man inte har några direkta förväntningar på=)

Postat av: Thea

Publicerad 2010-08-26 17:08:39

Haha ! Va nära på att skrika SVEEENSK!! på morgonen. Märkte du att några av fransmännen sprang ut i korridoren helt nakna?? =S Helt jävla crazy!

Postat av: V e v v e A n d e r s s o n ♥

Publicerad 2010-08-26 17:56:07

sv; tack gullet :*

Postat av: caro - passion for passion

Publicerad 2010-08-26 19:15:27

var dom nakna på morgonen också?! :O hahaha jag döööör! skriker SVEEEEENSK här hemma istället!

- det säger väl ganska mycket om vad det var för ställe dom både på! helt galet!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela