sexualupplysare och bokälskare

figging

Publicerad 2010-08-25 12:16:51 i Sex osv.,

Det är en sexuell böjelse som innebär att man blir sexuellt upphetsad/sexuellt stimulerad av att få en ingefära uppkörd i analen.

Ingefära är en krydda, som vi i moderna dagar känner igen främst från sushin, de där smala slamsorna som smakar tvål, det är inlagd ingefära. Finns även i pulverform och ser från början ut som en bit rot.- rent logiskt så tänker jag att det måste vara den svidande, stickande och nästan domnande känslan man är ute efter? Ingefära i sig är ju väldigt starkt, och detta i kombination med att man har väldigt mycket nervändar och tunn hud både i och runt analen - så borde de ge en ganska stark effekt.

Kommentarer

Postat av: Fröken M

Publicerad 2010-08-25 12:43:15

det är faktiskt betydligt lättare än man kan tro, det tar bara 20 min och smakerna kan varrieras i det oändliga !! Testa, i värsta fall finns det ju alltid pizza ett samtal bort ;)

Postat av: Johanna

Publicerad 2010-08-25 13:47:16

Svar : Hehe tack! :D Allt bra?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela