sexualupplysare och bokälskare

okunskap

Publicerad 2010-08-11 09:19:59 i min vardag,

Jag tjatar ju alltid om att okunskap är människans värsta fiende - och det slog mig exakt just nu att det är ju detta det handlar om gällande mitt djurhat!

För er som inte visste det så tycker jag inte om djur! Jag har aldrig fått ha ett djur, alla mina vänner har haft det -vilket gjort att jag blivit en bitter djurhatare som inte uppskattar deras närvaro. Ja, jag vet att det är hemskt och att jag är en elak människa - men jag kan inte hjälpa att tycka att dom små hårbollarna är otäcka...


Men visst borde det grunda sig i okunskap? Anledningen till att jag tycker djur är läskiga - är för att jag inte fattar dom! Jag vet inte vad de tänker, resonerar eller om de är glada eller vill äta upp mig?! Visst låter det ganska logiskt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela