sexualupplysare och bokälskare

over my head

Publicerad 2010-08-03 23:10:39 i min vardag,

Det är så mycket jag inte fattar: att jag tar min sista spruta imorrn och att jag om en vecka är frisk och att jag överlevt hela behandlingen, att jag fått jobbet jag verkligen ville ha, och hur fan ska jag klara av att vinka hej då till så många fina - som flyttar ut i olika deler av landet?!

Och det är så mycket jag vill: jag vill ha fler killkompisar som jag kan hänga med och där ingen är ute efter att ligga med den andra, träffa alla fina innan dom lämnar sthlm och bara njuta in i det sista, dricka te med finingar och prata om allt mellan himmel och jord, resa, träffa människor, baka kakor och läsa böcker för nöjes skull.

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-08-03 23:21:08

Citat från din storebror : Killar kan ALDRIG bara vara kompis med en tjej vad de än säger, de vill alltid ligga. Enda gången det funkar att vara kompisar är när den ena är gay eller att de redan haft ett förhållande...Så nu vet du det, puss

Postat av: eroooticaaa

Publicerad 2010-08-04 00:39:51

Hej! Kolla gärna in min nya sex & kärleksblogg. Det kan ju vara kul med något annorlunda, roligt och lärorikt:)

Där skriver jag verkligen om allt, och jag har en massa kategorier som för henne/honom, gästbloggare, sexnoveller, kontakta mig, sextips, ställningar, myter osv:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela