over my head

Det är så mycket jag inte fattar: att jag tar min sista spruta imorrn och att jag om en vecka är frisk och att jag överlevt hela behandlingen, att jag fått jobbet jag verkligen ville ha, och hur fan ska jag klara av att vinka hej då till så många fina - som flyttar ut i olika deler av landet?!

Och det är så mycket jag vill: jag vill ha fler killkompisar som jag kan hänga med och där ingen är ute efter att ligga med den andra, träffa alla fina innan dom lämnar sthlm och bara njuta in i det sista, dricka te med finingar och prata om allt mellan himmel och jord, resa, träffa människor, baka kakor och läsa böcker för nöjes skull.

2 kommentarer
Jenny

Citat från din storebror : Killar kan ALDRIG bara vara kompis med en tjej vad de än säger, de vill alltid ligga. Enda gången det funkar att vara kompisar är när den ena är gay eller att de redan haft ett förhållande...



Så nu vet du det, puss

eroooticaaa

Hej! Kolla gärna in min nya sex & kärleksblogg. Det kan ju vara kul med något annorlunda, roligt och lärorikt:)

Där skriver jag verkligen om allt, och jag har en massa kategorier som för henne/honom, gästbloggare, sexnoveller, kontakta mig, sextips, ställningar, myter osv:)