år 2010.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massor - började på Pocketshop, gjorde en 6 månader lång behandling, var på festival, flög i första klass, röstade, blev fanstastiskt förälskad, jobbade på fritids, utbildade mig till spelcoach för säkrare sex-spelen STL och Velvet, utbildade mig för Colour of Love.  

Har du några nyårslöften?
Jag brukar inte ge nyårslöften, föredrar när människor tar tag i problem de har med sig själva direkt istället för att lägga upp allt inför en enda dag. Men jag ska nog ta och ligga lite mer, bära klackar och rött läppstift oftare. Och besöka minst 5 länder.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte som jag kan komma på? (visst har väl ingen kläckt några barn i år, så jävla pinsamt om någon i min närhet gjort det?!)

Vilka länder besökte du?
Spanien, Thailand,


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
1 september, 16-19 april, 24 februari, 10 augusti, 14-19 juli.

Vad var din största framgång 2010?
Att jag klarade av min behandling så pass jävla fantastiskt att knappt läkarna trodde resultaten. Det var en överjävlig tid i mitt liv, men jag är så fantastiskt jävla stolt över mig själv att jag klarade det såhär bra!


Största misstaget?
Att jag inte satte lås på garderoben? Haha nej jag gör inte så stora misstag, snarare mer små misstag á la låta mjölken bli sur och apelsinerna blir gamla.

Bästa köpet?
Min svarta Mulberryväska, lika snygg som den är användbar!


Vad spenderade du mest pengar på?
Filmer i Thailand och böcker hemma i sverige. Annars köper jag aldrig dyra saker alls.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att Jennie trivs så bra på sin skola och utbildning, att syster har köpt hus, att syster två också hittade ett hus, att det går framåt för en näras behandling, att både Ernst och Madde trivs med sina utbildningar och tuffar på mot sina mål, att jag lärde känna Anna. Och att jag gick två utbildningar inom säkrare sex-information!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Barbra Streisand, Från och med du, Dum av dig, hela Body Part 1 och 2.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit otroligt mycket gladare detta år. Visst att året har varit fullsmockat med kaos, kris, tårar och smärta. Men jag har samtidigt blivit så jävla trygg i mig själv, liksom rotat mig i mig själv, vilket gett en enorm trygghet och lycka. Det är jävligt häftigt att känna så.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet inte? Jag brukar inte direkt vara den som bangar ur på saker utan hellre kör på rätt ända in i teglet. Läst lite mer klassiker kanske? Legat lite mer? Ätit min spenat var dag?

Favoritprogram på TV
Jag ser aldrig på tv, rent spontant har jag sett på tv tre gr, Äntligen hemma alla gånger. Så det blir väl fina Martin som kammar hem 1aplatsen. Annars älskar jag "I Anneli". + ett halvt dussin serier som jag boxar mig igenom.


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag vaknade upp hos Mormor som bor i radioskuggan i Norrlands djupa skogar. Fick frukost och massa paket på sängen. Fikade lite mer. Åkte in till "stor-byn", där jag äntligen fick kontakt och kunde motta massa grattissms och fina samtal från mina gull! Köpte färska jordgubbar till marängtårta (varav marängen var fraktad 72mil då jag inte äter sockerkaksbotten), fikade ännu en gång innan middagen, tårta och sen läggdags. Så jävla fin dag! (men som alltid hinner jag med minst 5 firningar av mig själv, så sen blev det middag, utgång, mer tårta och mer mys!)

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Min stil? Svart. Spets. Allt går liksom bra till min nyklippta page.

Den bästa nya personen du träffade?
Anna, helt oslagbart. Andra fantastiska och fina människor är Danne, Charlie, Malin, Gustav, Denise, Stefan, Dan, Aleks och Sara. Så jävla fina människor allihop och ibland kan jag undra vad jag gjorde innan dessa pärlor dök upp? <3

0 kommentarer