Dag 01 - presentera mig själv.

Ja ni, vem är jag då? Andra vill gärna kalla mig narcisstisk, men jag föredrar stark egoist. Jag är löjligt social och kan bli din bästis över en kopp kaffe. Det finns inget bättre än att träffa nya människor, nya intryck och få in nytt kött i flocken.

- jag värdesätter mina vänner främst och mina guldkorn skulle jag utan problem kunna döda för om de bad mig. Jag lever helt efter det kinesiska budskapet "Familj är de vänner man väljer", och jag är ingenting utan mina allra närmaste.

- jag är en riktig njutare och dyrkar dessa ögonblick i livet som en vet under själva upplevelsen att det kommer bli ett jäkligt fint minne att se tillbaka på. Kan vara allt från en orgasm med en främling, en promenad en krispig höstdag med en fining, till att äta kladdkaka med sin bästis klockan tre på morgonen.

- jag arbetar för nuvarande på Pocketshop i Centralen, kom förbi så får ni grymmaste boktipsen! Jag älskar detta jobb och njuter av varje arbetsdag. Jag är även en stor bokmal och läser helst chiclits och fakta.
   Men mitt stora mål i livet är att bli utbildad sexolog, och då vill jag främst arbeta med hivprevention och säkrare sex-frågor för ungdomar på både nationell och internationell nivå.

- jag har sex som största intresse, med alla vad det innebär och ur alla möjliga olika vinklar och på alla olika plan. Diskussioner, fakta, historia, kunskao, lärdom, taktik, flirt, känslor, kärlek, kåthet - allt detta intresserar mig löjligt mycket.

- jag befinner mig just nu i en rastlös period i mitt liv och vill ge mig ut på äventyr snarast möjliga. Vart och med vem spelar ingen roll, jag vill bara bort från Sverige. Jag älskar att resa och vill se allt vad världen har att erbjuda. Jag är främst förtjust i spanstalande länder då jag kan det språket lagom bra, annars har jag en stor crush på New York!

- jag är även löjligt förtjust i spel, och då menar jag riktiga spel som Cluedo, Monopol, Lusen, Ordfejden, Poker och Den försvunna Diamanten. Med jämna mellanrum ordnar jag spelkvällar med finingarna, som jag seriöst kan tagga veckor inför!

Ja, det var väl de utmärkande dragen om mig. Som ni kanske förstår blir detta då som en liten julis! En ny grej hela månaden ut, woho! Smack!
0 kommentarer