sexualupplysare och bokälskare

knock out

Publicerad 2010-02-01 18:09:11 i min vardag,

Ja, barnen var fina men vägrade lyssna. Man kan sammanfatta det som en vääldigt lång arbetsdag, men sista timmarna var fina då jag fick bossa över målarrummet och min huvuduppgift var att dela ut färg, papper och förkläden.

Ska tillbringa min måndag med att måla naglarna, läsa, skriva lite mail, se klart L Word och dö lite i sängen. Mitt immunförsvar är lika tappert som en vek gräshoppa och jag är fullkomligt knockad.
Gaah, jag hatar att inte veta om det är jag själv som är knockad, eller om det är en av biverkningarna som gör mig knockad, för mig är det stor skillnad. Jag vill kunna veta vad som är vad och kunna särskilja på "vanligt" och sjukdom. Äsch, det är ändå ingen som fattar hur jag tänker.

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-02-01 18:26:20

Jo jag fattar precis vad du menar och det är stor skillnad!! Hoppas det "bara" är biverkningarna. Då kommer det ju gå över:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela