back to school

Gaah, hela huvudet dunkar av huvudvärk, känns som det är lite överansträngt vilket är så jäkla olämpligt då världens pluggvecka väntar mig. Men just nu har jag mellis, radion spelar Simon and Garfunkel, jag har mackor och ett stort glas oboy som väntar - efter det ska jag börja plugga!

Om lite mer än en vecka ska sista uppgifterna in, och efter det är allt som har med plugg att göra över. Därefter ska jag endast ägna mig åt nöjesläsning, chiclit, skvallerblaskor och serietidningar i minst en månad framöver. På tisdag ska en tenta in för min Män och maskulinitets-kurs in, och på fredag ska en gigantisk tenta bestående av tre små tentor + två extrauppgifter in.

Men jag vägrar ta press från någon annan än mig själv, det är jag som sitter i situationen och det är jag som tar mig ur den. Det enda jag tar är hejarop och löften om gåvor när jag klarat allt. För det kommer jag göra, även om det kanske ser lite mörkt ut så vet jag att jag kommer klara det. Jag menar, kan jag skriva en vetenskaplig rapport i mvg-klass på över 15 sidor, på en dag - då kan jag nog klara det här med!
 
2 kommentarer
sannnna

DU KLARAR DET!!!!!! det VET jag:);)

världens bästa caroo!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3

car0 - passion for passion

tack älskade hjärtegullet mitt!! :D

det där är vad jag kallar pooower! o när jag är klar med tentorna ska vi ut o shoppa nya undies, för det är jag värd! vääääääärldens bästa sanna!!<3<3<3<3<3<3 :D