sexualupplysare och bokälskare

klamydian har minskat!

Publicerad 2010-01-12 17:22:06 i Sex osv.,

Något som var riktigt bra med år 2009 - antalat klamydiasmittade minskade om man jämför med antalet som blev smittade 2008! Riktigt goda nyheter, och bästa utav allt - det är ju knappast så att folk hade mindre sex och höll sig till färre partner, nej nej - utan det handlar om att fler människor använt hjärnan och kollat upp sig hos ungdomsmottagningar/läkare och varit duktigare på att använda skydd! Wohoo!

Så ska vi inte göra 2010 till ett ännu bättre år genom att alltid skydda oss när vi sätter på någon ny hunk, kollar upp på direkten om man varit dum och skippat kondomen - och bara njuter av sex utan att det kan bli några obegaliga konsekvenser?! ;)ps. självklart inbillar jag att mina strån jag dragit till stacken gjort skillnad och förbättrat statistiken med iaf någon liten person därute!

Kommentarer

Postat av: Linusmary

Publicerad 2011-04-07 11:54:35

nice site keep it up ok

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela