Men kan någon sparka Malena Ivarsson?

Det finns nog inget som irriterar mig mer än när folk skriver in seriösa frågor som har med sex,kärlek och relationer att göra - och får världens sämsta svar tillbaka!

Malena Ivarsson som skriver för aftonbladet är en riktig jävla fena på att ge sämsta svar. Hon och Eva Rusz, som för övrigt också skriver för Aftonbladet om jag inte minns helt fel, kan verkligen ta varandra i hand när det kommer till att ge sämsta svar.
Jag har läst deras spalter i minst 10år, och kvinnorna blir bara värre och värre för varje år som går, hur fan kan dom fortfarande ha kvar sina jobb? Det är för mig en riktigt svår gåta.

Eva Rusz är den typen av kvinna som ger rådet "ta en titt i hans badrumsskåp, har han mycket parfymer och skönhetsprodukter. Kolla gärna hans cdsamling också, finns det kanske Schlager och Carola?" - som svar på en fråga när en tjej misstänkte att en kille hon dejtade var bög...

Malena Ivarsson är den mest inskränkta jävla idioten, jag blir mållös av att läsa hennes svar gällande en fråga om kvinnors förmåga att få orgasm - "Det är kvinnans hjärta som är det avgörande inte hennes slidväggar." Men hej dra alla kvinnor över en och samma kärlekskletig kant?


När ska det bli lite ordning på journalistiken, och när kommer de ta det stora klivet och sparka gamla, inkompitenta och dåliga "sex och kärleksrådgivare"? Det är ju inte fungerande att ha två personer, som är så pass gammelmodiga i sitt tänkande, fördomsfulla och fullkomligt värdelösa - på en så pass viktig position!

Nej, då vet jag någon som är öppen, fullständigt fördomsfri, nyfiken, nytänkande och jävligt mycket bättre och sexigare, och som skulle sköta deras jobb fullkomligt jäkla utmärkt! Jag kan ge er en ledtråd ;)

2 kommentarer
Carro.

SÅ rätt!

Anonym

Jag säger så hära ge fan i och läsa aftonbladet. Sveriges skit tidning nr 1