nyårslöfte - sluta phucka upp mig!

Mitt stora nyårslöfte är - att jag verkligen ska sluta phucka upp mig själv och att jag ska bli frisk!

Förmodligen lättare sagt än gjort, men det är mitt stora mål och som jag ska klara. Inte svårare än så att jag ska sätta mig själv i första hand, inte trippelboka saker samt stressa ner och ta det lugnt innan jag bryter samman.

Idag kräktes jag blod, andra gången på en månad som det sker. Så alla nära och kära, jag kommer inte dricka en droppe alkohol innan min behandling är avklarad och har fungerat. Jag kan liksom inte förstöra min kropp mer, och när jag själv märker hur dåligt min kropp mår just för att jag har druckit, då är det fan inte värt det. Igår var en trevlig fylla och inget jag ångrar - men det får vara bra med det på ett bra tag.

Utöver det så lovar jag även att stressa av totalt. Senare delen av hösten har jag varit så slutkörd i hjärnan att jag inte ens vetat vad det är för veckodag, vid ett flertal tillfällen har jag gått ut i bara leggins och tröja, och när det var som värst med sjukhuset och allt kaos så hände det flera gånger att jag gick hemifrån utan att ens låsa ytterdörren.

Så 2010 blir ett riktigt jävla ego-år! Jag kommer lägga mycket mer tid och energi på att pyssla om mig själv, lyssna till vad jag själv vill göra och undvika till max att göra saker för andra men som jag själv mår dåligt av. Jag kan liksom inte som tjugoråing låta en sjukdom ta över mitt liv, eller gå in i väggen pga utmattning - det finns inte på kartan!

Jag är alldeles för bäst för det och jag har alldeles för mycket planer som ska spikas genom livet för att dessa mål inte ska kunna uppnås!

1 kommentar
Jenny

klok du :-)